Cocoa Fiber 100% Ίνες Κακάο NoCarb 250gr 4,2 €
Cocoa Fiber 100% Ίνες Κακάο NoCarb 250gr
Η απόσπαση των ινών, προέρχεται απο φυσική επεξεργασία των κελυφών του κακάου με τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής.
Χωρίς Γλουτένη Χωρίς Γλουτένη
Κωδικός: commi
Xanthan Gum 100% organic Ξανθανικό κόμμι NoCarb 100gr
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς...
Μέθοδος χρήσης:
Τούρτα/Κεικ: 1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύρι
Βάση πίτσας: 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
Σάλτσες: 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά κούπα υγρου.
Βιολογικό προϊον Βιολογικό προϊον
Χαμηλοί Υδατάνθρακες Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Γλουτένη
Χαμηλοί Υδατάνθρακς
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται. Στα παγωτά χρησιμοποιείται ώστε να μη δημιουργούνται στη μάζα τους κρύσταλλοι πάγου, αλλά και για να δίνει πιο παχιά υφή σε αυτά με 0 % λιπαρά. Ακόμη χρησιμοποιείται σε fat-free γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και σαν υποκατάστατο της γλουτένης σε προϊόντα gluten-free (ψωμί, ζυμαρικά και άλλα προϊόντα με βάση το αλεύρι), για αυτούς που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη του σίτου. Έχει λιπαρή αίσθηση στο στόμα και γιαυτό μπορεί να αντικαταστήσει τα περιττά λίπη σε σάλτσες, smoothies και dip.
Μέθοδος χρήσης:
Τούρτα/Κεικ: 1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύρι
Βάση πίτσας: 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι
Σάλτσες: 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά κούπα υγρου.
Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος
Ενέργεια 176,4 Kcal
Πρωτεΐνη 0 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές Ίνες 88,2 gr